Sarja 7: aurinkoon, kaupungin rajojen ulkopuolella (2023)

Linja 7 ei kulke metroa ainoana KVB: n 12 Stadtbahn -linjasta.Hän kehotti häntä jättämään Kölnin molemmilta puolilta.Se erottaa ne myös.Frechenissä raitiovaunu 7 ajaa suoraan jalankulkijavyöhykkeen läpi.Tämä on myös ensi -ilta KVB -verkossa.On syytä tutkia tätä raitiovaunulinjaa ja ehkä matkalla kohti Frecheniä tai Zündorfia.mennään.

Stadtbahn Line 7 yhdistää lukuisia asumis- ja työpaikkoja sen reitin varrella, esimerkiksi Dürener Straße Köln-Lindenthalissa.

Raitiovaunu kulkee Frechen-Belzelrathista Lounais-Köln-Zündorfiin kaakkoon, ja kokonaispituus on noin 26 kilometriä KVB-verkon mielenkiintoisimmista reiteistä.Hyvin harvat matkustajat todennäköisesti kattavat koko reitin.Monet ihmiset poistuvat työpaikasta ennenaikaisesti esimerkiksi, koska he opiskelevat Kölnin yliopistossa, työskentelevät keskustassa tai tekevät asioita eri ostoskaduilla.Reitti 7 johtaa myös Reinin molemmilla puolilla mielenkiintoisia retkikohteita maaseudulla, jotka ovat kaikkien saatavilla.

Mutta se ei näytä aluksi erityisen vihreältä Frechen-Benzelrathissa.Sen sijaan Dichter Rauch horisontissa osoitti, että Frechen oli Rhenish -merkkialueella.Vaikka kevyt rautatie päättyy tähän, RWE -ryhmän rautatiet ja tavarajunat ovat läsnä.Tulet pian Frechenin keskukseen ja jalankulkijavyöhykkeelle kapean Mühlengassen kautta.Mutta sitten juna ylittää leveän palan Kölnin vihreää vyötä.Välillä kevyt rautatie ja sotilasrengas seuraa reitin kulkua vähän ennen sen loppua Zündorfissa.Matkalla juna liukuu Kölnin keskustan ja Deutzer Brücken yli.Rheinenergiestadionia ja Lanxess -areenaa ei voida saavuttaa liian kauan.

Linja 7 ylittää klassisen tason ylityksen sotilaallisessa silmukassa ennen kuin se alun perin katoaa maaseudulle.

Normaalina viikonpäivänä molemmissa suunnissa on noin 110 matkaa.Vaikka vähemmän yhteyksiä on sunnuntaisin (noin 70), on vielä tarpeeksi mahdollisuuksia ottaa yksi junista ja saavuttaa yksi monista vapaa -ajan tavoitteista.

Hyvät kuljetusvaihtoehdot Frechenissä

Noin 52 000 ihmistä asuu Frechenissä.Kevyen rautatie linjan 7 ja erilaisten linja -autojen avulla sinulla on kaikentyyppisiä paikallisia julkisia liikenneitä ja pääset myös helposti lähellä olevaan Kölnin kaupunkiin.20-25 minuutissa he ovat yliopistotiellä ja noin puoli tuntia Neumarktissa Kölnissä.

"Frechen-Benzelrath" -rautatieasema ruskealla alueella on yksi viidestä asemasta linjassa 7 Frechenissä.Täällä on myös useita väylälinjoja.

(Video) Tablet 10 Lost Book of Enki | Anunnaki Chronicles | Zecharia Sitchin

Junat 7 junaa saadaan vähintään viisi pysäkkiä Frechenissä.Ne kulkevat pitkittäistä akselia jalankulkijavyöhykkeen läpi.Tämä tarkoittaa paikallisen vähittäiskaupan merkittävää vahvistamista, koska jokainen asiakas voi iästä ja kuntotasosta riippumatta ajaa raitiovaunun suoraan lukuisten kauppojen ovelle.Sama pätee julkisiin laitoksiin, kuten kaupungintaloihin, kirjastoihin ja aikuiskoulutuskeskuksiin.

Jotta Kölnin kulttuuri-, urheilu- ja gastronomiatarjoukset voidaan käyttää ilman ongelmia, muutama vuosi sitten linjan 7 osa Frechen Friday-Samtungendsille sisältyi kevyen rautatien jatkuvaan yöliikenteeseen.Sunnuntaihin ja ennen julkisia lomia.

Raitiovaunut ja rautatie

Matkustajat eivät todellakaan huomaa sitä.Ehkä huomaat eri koristeellisten elementtien eri mallit linja -autopysäkillä.Vaalekaite ajaa kuitenkin Frechenistä Kölniin keskeyttämättä.Line 7: n kaupungin rautatiet kulkevat kuitenkin kahdessa rautatiekuljetusluokassa.

Bezelrathin juna menee armeijan renkaaseen Kölnin AG: n (HGK) sataman ja tavaraliikenteen rautatieksi.Rautatien rakennus- ja toimintasääntöjä (EBO) sovelletaan täällä yhdysraitaan.Syynä on historiallinen: reitti kuuluu Köln-Frecheen-Benzerrasen (KFBE) -rautatieyhtiölle, jota käytettiin pääasiassa ruskean hiilen ja keramiikan kuljettamiseen.Vuonna 1904 Frechenin kaupunki myi pienen rautatien Kölnin kaupunkiin.Myöhemmin matkustajaliikenne integroitiin KVB -verkkoon, HGK: n infrastruktuuriin ja rahdinkuljetukseen.

Kevyt rautatie- ja rahti reitit haarautumaan armeijan renkaaseen.KVB: n ja HGK: n risteys sijaitsee myös täällä.Kevyt rautatie kulkee nyt rautatieinfrastruktuurissa raitiovaunujen rakennus- ja toimintasääntöjen mukaisesti (lyhyt: Bostrab).Yleensä ero on merkinnöissä, turvalaitteissa ja muissa toimintastandardeissa.Jos KVB -ohjaimet käyttävät linjaa 7 (samoin kuin linjat 16 ja 18), ne on koulutettava molemmissa käyttöstandardeissa.Kuten sanoin: matkustajista ei vaikuteta, mutta ehkä he huomasivat, että junatyöntekijät puhuivat "pysähdyksistä" "pysähtymisen" sijasta.

Reihe 7: Zur Sonne, über die Stadtgrenzen hinaus (4)Reihe 7: Zur Sonne, über die Stadtgrenzen hinaus (5)

Junhuanissa linja 7 on erotettu rahtiosasta.HGK -rautatieverkko johtaa myös KVB -raitiovaunuverkkoon.

Osa Kölnin keskussolmusta

Yksi Kölnin liikennepolitiikan päätehtävistä liittyy avainsanaan "itä-länsi-akseli".Suositun KVB Town Rail Network -verkoston sydän on Deutzer Freiheitin ja Universitatsstraßen välillä.Tätä osaa, jota käytetään myös suurelta osin kevyet kiskoviivat 1 ja 7 ja linja 9, seuraavat yhteensä 7 ylimääräistä kevyen rautatieviivan Heumarktissa, Neumarktissa ja Rudolfplatzissa.Itä-länsi-akselilla sijaitsevat kevyet rautatiekautat ovat kuitenkin riippuvaisia ​​tieliikenteestä, joka ylittää eri kohdissa, ja näissä risteyksissä niillä on alustan jokaiselle matkasuuntalle.Rivien 1, 7 ja 9 nykyiset matkat ovat käyttäneet linjan kapasiteettia - ja koska junat ovat niin täynnä, ne on ylikuormitettu ruuhka -aikana.

Jos Köln haluaa tehdä julkisesta liikenteestä houkuttelevamman, sen on lisättävä kapasiteettia itä-länsi-akselilla.Se, miten tämä syntyi, selvennetään parhaillaan.Liuos voisi olla eri metrotunnelissa.On myös järkevää ja mahdollista käyttää pidempää kevyttä kiskoa, jossa on kolme autoa tai pitkää autoa ja normaalia autoa.

Rautatie 7 ylläpitää Kölnin keskuskuljetuskeskuksia Aachener Straßen ja Deutzer Freiheitin välillä.Esimerkiksi Neumarktissa matkustajat pääsevät raitiovaunuun melkein milloin tahansa.

Ennen kuin kapasiteetti kasvaa merkittävästi, reitin 7 kuljettajien on joskus oltava tyytyväisiä rajoitettuun paikkaan.Rivin 7 raitiovaunut ovat todellinen ”työeläin” itä-länsi-akselilla ja varmistavat ennen kaikkea, että Köln pysyy liikkuvassa.

Aja 33 pysähtyy alle tunnissa

(Video) The Trial of God: Was He Invented? | Judging Yahweh, the God of the Bible

Jos viivästyksiä ei ole, matka terminaalien "Frechen-Benzelrath" ja "Zündorf" välillä kestää alle tunnin.Tänä aikana linjalla 7 olevat raitiovaunut pysähtyivät 33 pysäkillä, mukaan lukien 9 pysäkkiä viivoilla 1, 9 ja 13, kun taas "kahden hengen ratsastus", jonka rivi 13, pysähtyi vain 3 pysäkillä eteläisessä vyössä.Linjan 7 junat ylittävät vain Neumarktin ja Deutzer Brücken välillä linjalla 7.

Linja 7 on yksi Kölnin kevyistä raideajoista, joiden on jaettava vain pieni osa reitistään muiden kevyiden rautateiden kanssa.Muut linjat, kuten 3 ja 4, 12 ja 15 tai 16 ja 18 "hiipiä" yhdessä paljon kauemmin.Rivi 7 ei kuitenkaan ole erityisen riippumaton.Monissa paikoissa reitti on kosketuksissa tieliikenteen kanssa.Linja kulkee Aachen -tähden läpi Braunsfeldissä, Rudolfplatzissa, Neumarktissa ja Heumarktissa ja vaatii kuljettajien paljon huomiota.Monissa muissa paikoissa kaduilla ja autoilla ja kuorma -autoilla on pääsy raiteille.Kevyt rautatie on edelleen raitiovaunu täällä, vaikka sillä on oma rata.

On myös syytä mainita, että rivi 7 ei käytä tunneleita.Muille 11 riville ainakin yksi tunneliosa on "suunnittelussa".U-junaviivat mahdollistavat suuremman reitinopeuden ja poistavat häiriöt muista kuljetusvälineistä.Kaupunkien rautatiekuljetus kulkee poikkeuksetta linjan 7 maaliikenteen kautta. Matkustajat ovat onnellisia, koska he voivat nauttia maisemasta häiritsemättä.

Linja on hyvin suora.Frechenissä he ajavat lännestä itään ja sitten "Frechen Bahnhof" -rautatieasemalta koilliseen.Tätä seuraa pieni osa polusta silmukkaa pitkin täyttämättä silmukan suurta osaa.Lounais-siirtokunnat Köln-Lintenthal ja Frechenin ratkaisu ovat siten kytkettynä Kölnin keskustaan.Tämä tekee Frechenistä houkuttelevan asuinpaikan monille Kölnin asukkaille, joilla ei ole varaa Villaan Lindenthalissa.

Lindenthalissa eläintarhan vierailijat voivat käyttää "Brahmsstraße" -asemaa, joka on vain muutaman askeleen päässä nuorille ja vanhoille nykyaikaisesta paikallisesta virkistysalueesta.

Braunsfeldistä ajat Kölnin keskustan läpi Deutzin tiukkaan itä-länsi-suuntaan.Matkustajat voivat päästä Kölnin keskustaan ​​vaihtamatta junia.Monet ihmiset työskentelevät täällä, nauttivat kulttuurista lukuisissa instituutioissa ja varmistavat korkealaatuiset elävät tarpeet.Toiset pääsivät kaupungin keskustan reunalle käydäkseen Kölnin yliopistossa.

Deutzer -sillalla matkustajat voivat nauttia Reinin näkymästä.Kranichhaus ja Rheinauhafen ovat yhtä vaikuttavia kuin lohikäärmeet ja joskus myös lampaita Pollerwiese.Nyt vain rajoitettu määrä lakkoja voi tapahtua samanaikaisesti.Siksi lopeta hetkeksi silta -rampilla laajentaaksesi näkymää.Hän palasi lähiöihin Deutzer Freiheitistä.

Porz on ollut osa Kölniä 1. tammikuuta 1975 lähtien.Jotkut Porzer ei ehkä ole aivan samaa mieltä tänään, mutta Porz on nyt yksi Kölnin yhdeksästä alueesta, jotka käsittävät 16 piiriä ja yli 112 000 asukasta.Täällä kaakkoon ”lähiöillä” on täysin erilainen mittakaava kuin lounaisosassa.Frechenin ja Lindenthalin välillä ei ole suuria suljettuja viheralueita.Jos tarkastellaan seuraavia vuosia, Deutzin satamassa pitäisi olla paljon kehitystä suoraan kaupungin keskustan ja Porzin alueen välisessä rajapinnassa.Vihreät alueet reunan rakennuksen edessä sekä vanhat teollisuus- ja satamatilat antavat tietä hälinästä.Rivi 7 on jo olemassa ja vie myös matkustajat täällä.Joskus monet heistä ajavat Reinin kevät- tai syksyn markkinoille linjalla 7.

Kaupunki kukkii Deutzin satamassa.Line 7: stä on kehittynyt vahva julkisen liikenteen yhteys uusille asukkaille ja työntekijöille.

(Video) A Show of Scrutiny | Critical Role: THE MIGHTY NEIN | Episode 2

Hieman ennen Porzia, Ensenin pieni alue oli, jossa Alexian -luostari sijaitsi.Kevään ensimmäisenä päivänä puutarhanharrastajat voivat valita monimuotoisesta lastentarhasta.

Itse Porzin piirin osalta kevyt rautatie 7 kulkee jälleen vinossa kaakkoon."Porz Steinstraße" -rautatieasemalta se johtaa suoraan etelään ja päättyy tällä hetkellä Zündorfiin.Se näyttää maalaismaisemmalta linjan lopussa olevista pollareista.Kotimaan maatalouden pellot ja kasvihuoneet ovat näkyvissä.Mutta suurin osa matkustajista ei ole kiinnostunut siitä.Yli 12 000 asukasta asuu tässä kaupungin osassa, jolla on joitain erittäin mielenkiintoisia vanhoja rakennuksia, mutta myös moderneja rakennuksia.Monet retkeilijät näkevät heidät mielellään jopa selkeällä säällä.Polku johtaa kevyestä raidalta kaupungin läpi Grooviin Reinissä.Eri ravintolat kutsuvat sinut tänne, juoksevat, pyöräilet tai vain istut rannalla.Jos haluat sitten vaihtaa Reinin vasemmalle puolelle, voit ottaa pienen "krokotiilin" lautan.

Stüttgenhof oli aiemmin kartano ja on edelleen maatila ja talo tänään.RWE on lähellä.Koko alue kehottaa sinua käymään laajoja kävelyretkiä.

Pysähtyä tarinaan

Matkan aikana linjan 7 kanssa ohitimme useita historiallisia paikkoja.Kölnin keskustassa sijaitsevasta Frechenistä juna pysähtyy "Stüttgenhof" -rautatieasemalle.Tämän aseman nimi on saman nimen vanha kartano, josta osa on edelleen säilynyt ja se on ollut listattu rakennus vuodesta 1989.Tämän kiinteistön historia, joka oli erilaisten ritariperheiden hallussa peräkkäin, juontaa juurensa 13. vuosisadalle.RWE Administration -rakennuksen uuden rakentamisen myötä myös Stüttgenwegissä StüttGenhof saa "raitiovaunun pysähtymisen verkossa 7 200 metrin päässä.

Aachener Strassen ”Melaten” -rautatieasemalla matkustajat näkevät pitkän seinän.Napoleonin ympärillä olevat ranskalaiset mainitaan useissa paikoissa.Seinien takana olevan Melatenin hautausmaan kieli on ranskalainen alkuperää.Itse asiassa Napoleonin keisarillinen hautausasetus 12. kesäkuuta 1804 kiellettiin hautaukset kaupungin muurien sisällä.Kölnin kaupunki on siksi käyttänyt tätä aluetta hautausmaalle.

"Malade" - sairaus - ei välttämättä ole jotain tekemistä kuoleman kanssa.Itse asiassa sairaiden ja leprosisten potilaiden tiloja 1200 -luvulla.He eivät halua spitaalista ja muuta "spitaalista" Kölnin kaupungissa.Niiden rajat ovat yhden kilometrin päässä toisistaan.Koska kohtalo ei antanut monille paranemista, heidät haudattiin paikan päälle.

Melatenin rautatieasema johtaa Kölnin kuuluisimpaan hautausmaalle.Mutta linja -autoasemaa käyttävät pääasiassa nuoret: lähellä on useita kouluja.

Tänään on Kölnin keskushautausmaa, jonka jotkut ymmärsivät myös julkkishautausmaaksi.Vanhan sairaalan kappeli on säilytetty ja se sijaitsee Aachener Strassen seinien takana.Melaten on historiallisesti mielenkiintoinen erilaisten hautajaisten takia, ja 435 000 m2 -järjestelmällä on kasvitieteellinen arvo monipuolisen istutuksen vuoksi.Siksi Melaten on myös joillekin kohde.

Rivi 7 vie meidät myös historiaan Reinin oikealla rannalla.Saman nimen luostari Alexanderin järjestyksessä sijaitsee Ensenissä."Ensen Kloster" -aseman nimekampeina kielellinen johdannainen osoittaa alun perin virtaavan veden.Reinin sanotaan olevan inspiraatiota, ja naapurimaiden Westerhofenin toistuvat tulvat ovat toisin kuin "Ensen".Joka tapauksessa munkit ovat asettuneet tähän.Vuosina 1905–1908 he rakensivat henkisesti sairaan klinikan tässä suuressa historiallisessa laitoksessa.Tänään voimme helposti ottaa sinuun yhteyttä, jos esimerkiksi vierailemme taimitarhoissasi ja käytämme monenlaisia ​​kasveja ja asusteita.Sitten voit "upottaa itsesi" aidan taakse ruusun, yrtti- ja hedelmäpuun riveihin Stadtbahnstrasse -alueen varrella.Vahvistukseen on saatavana pieni kahvila.

Zündorfin Reinissä retkeilijät voivat viedä krokotiililautan Reinin puolelle.

(Video) This is how Rome became a major power ⚔ Third Samnite War (ALL PARTS) ⚔ FULL 1 HOUR DOCUMENTARY

¿De frechen 和 niederkurssel?

Polzin esikaupunkien rautatieverkosto päättyi vuonna 1914 ja vuonna 1938 yhteys Zündorfiin oli yhteydessä.Täällä KVB: n edeltäjän rautatiematkustaja on ylittänyt Kaakkois -kaupungin rajat.Polzin kaupungin sisällyttämisen myötä vuonna 1975 "Kölnin kaupunki suljettiin".

Lounaisessa rautatiet ovat yhdistäneet kaupungit pitkään.Benzelrath Frechenin Köln-Frechener-Benzelrather Eisenbahn (KFBE) on kytketty Kölnin Lintenthalin piiriin 1800-luvun lopusta lähtien.Kölner Stadtbahnhof on varustanut reitit reitille Lintenthalista Aachener Straßeen, jolla Hardt Company oli aiemmin toiminut hevostien rautatietä.

Vuoteen 1975 saakka kevyt rautatie oli todellinen ”intergemeindewahn” tällä reitillä, jotka molemmat peittivät Kölnin kaupungin.Kölnin kaupunki, joka luotiin samanaikaisesti, kattoi tämän osittain.

Rivi 7 päättyy tällä hetkellä Zündorfin vanhaan kaupunkiin.Matkustajat voivat siirtyä linja -autoliikenteeseen.

Rivi 7 päättyy tällä hetkellä Zündorfiin.Monet siellä olevat asukkaat eivät kuitenkaan pidä tästä, ja he ovat taistelleet reitin jatkamisesta vuosia.Zündorin ratkaisu kehittyy kauempana kaupungin keskustasta.Keskustelulle annettiin uusi sysäys, kun suunnitelmien tiedettiin suunnittelemaan joitain naapurimaiden avoimia avaruuksia Ranzeler Strassessa ja luomaan asuintilaa.Kohdassa olevalla Kölnin kaupungilla on potentiaalia täällä, ja jotkut Kölnin asukkaat ovat jo asettuneet kaupungin rajojen toiselle puolelle Niederkurssel-Lülsdorfissa.Pohjois-Rein-Westphalian osavaltion taloudellinen tuki reitin laajennusta varten on nyt liitetty uuden rakennusalueen toteuttamiseen Ranzeler Strasse -alueella.Se näyttää hyvältä asunnon puutteen aikana.

Kuitenkin vain pienestä osaa reitistä, jonka pituus on muutama sata metriä, keskustellaan kuitenkin parhaillaan.On vielä nähtävissä, meneekö raitiovaunulinja 7 myös Niederkursseliin ja hoitaa sitten Porzer ja Ranzeler Straße suoraan Zündorfin kautta autoliikenteelle.

Kuva: Stephan Anemüller, Kölner Verkehrsbetriebe AG

Pääliikenteen aika keskustassa: Tällä hetkellä ei enää junamatkoja
Rivi 12 yhdistää pohjoisen etelään
Linjani: rivi 9
Greenway Bonner Strasse
Ja Marmot sanoo hei joka päivä: täsmällisestä viivästyksestä, keskeytyksistä ...
Minne mennä linja 11?

Haluatko saada sähköposti -ilmoituksia säännöllisesti uusien blogiviestien kautta?
Napsauta sittenTässä

Videos

1. Kouvolan kaupunginvaltuuston kokous 19.9.2022
(Kouvolan kaupunki)
2. This is how you win your freedom ⚔️ First War of Scottish Independence (ALL PARTS - 7 BATTLES)
(HistoryMarche)
3. MITEN TYTÖT KÄY SALILLA | SKETSI
(Irkenguera)
4. TARINA KIUSATUSTA
(Venkkuh)
5. Lonely (short version)
(Maaritin luokka)
6. Curious Beginnings | Critical Role: THE MIGHTY NEIN | Episode 1
(Geek & Sundry)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fredrick Kertzmann

Last Updated: 10/20/2023

Views: 5721

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fredrick Kertzmann

Birthday: 2000-04-29

Address: Apt. 203 613 Huels Gateway, Ralphtown, LA 40204

Phone: +2135150832870

Job: Regional Design Producer

Hobby: Nordic skating, Lacemaking, Mountain biking, Rowing, Gardening, Water sports, role-playing games

Introduction: My name is Fredrick Kertzmann, I am a gleaming, encouraging, inexpensive, thankful, tender, quaint, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.